Čistila Dr. House

Čistila Dr. House

Čistilo za gospodinjstvo - 500ml

Čistilo je namenjeno temeljitemu čiščenju vseh vrst vodoodpornih površin v celotnem gospodinjstvu kot so: kuhinjski pulti, pomivalna korita, kuhinjski aparati (hladilniki, štedilniki…), pohištvo, talne obloge ter okenski okvirji iz vodoodpornih materialov.

Čistilo za steklene površine - 500ml

Sredstvo za steklo z močnejšim čistilnim učinkom učinkovito očisti maščobne nečistoče na steklu, ogledalu, kromiranem jeklu in drugih pralnih površinah. 

Sredstvo za odstranjevanje vodnega kamna - 1L

Učinkovito sredstvo za odstranjevanje vodnega kamna iz grelnikov vode, pralnih in pomivalnih strojev, mrežic pip, kotličkov in na kisline obstojnih površinah.

Sredstvo za čiščenje odtokov - 1L

Koncentrirano tekoče čistilno sredstvo za čiščenje in razmaščevanje odtočnih cevi, umivalnikov in kopalnih kadi v gospodinjstvu, prehrambeni industriji ter povsod, kjer se pojavlja problem zamašitve cevi zaradi maščob in ostalih nečistoč.

Specialno čistilo za fuge - 500ml

Čistilo za fuge odlično očisti vso umazanijo in obloge s stenskim in talnih fug ter jih osveži.

Specialno čistilo za kopalnico - 500ml

Univerzalno čistilo za dnevno vzdrževanje higiene sanitarnih prostorov. Primerno za odstranjevanje vodnega kamna, rje in ostalih nečistoč na različnih površinah, kot so nerjaveče jeklo, kromirane površine, keramika, steklo in plastika.

Sredstvo za odstranjevanje rje - 1L

Čistilo je pripravljena raztopina za hitro in učinkovito čiščenje rje.

Čistilo za kamnite površine - 500ml

Čistilo je namenjeno temeljitemu čiščenju vseh površin iz umetnega in naravnega kamna (kot je marmor, granit, škrilavec, kvarcit, porfir), pa tudi drugih površin (beton, zidaki, glinaste ploščice…) z izjemo apnenih površin.

Zaloga
Ni na zalogi

Kontaktirajte nas za možnost dobave in ceno!

Popusti za nove stranke

V kolikor postanete naša stranka, lahko pridobite popust glede na skupni znesek vašega naročila. Več kupujete — več prihranite!

Skupni znesek naročila od... Popust
300,00 EUR 5,00 %
900,00 EUR 10,00 %
2.500,00 EUR 15,00 %
4.000,00 EUR 20,00 %
Popust se izračuna v košarici na podlagi skupnega zneska brez DDV in stroškov dostave. Popusti se ne seštevajo. Velja za vse stranke, ki še nimajo individualnega popusta.
Več v pogojih poslovanja.