Tiskanje na tekstil

Logotip je vizualna prezentacija podjetja, organizacije ali blagovne znamke. Je ime, simbol, monogram, znak, znamka ali katerakoli druga oblika, ki je skreirana za lažjo in zanesljivo prepoznavnost podjetja pri ciljani skupini ljudi.

Logotip na človeško miselnost deluje sprožilno, saj vas v podzavesti lahko spomni na neko preteklo izkušnjo. Logotip je sem po sebi najlažja pot za promocijo posla, izdelka. Je opis podjetja, brez dolge razlage. Dobro izdelani logotip bo pomagal podjetju povečati vidnost in prepoznavnost, kar pa se bo seveda poznalo tudi na končni prodaji.

Prav zaradi tega je pomembno, da postavite vaš logotip tudi na osebno varovalno opremo, ki jo nosite vi in vaši zaposleni in promocijski tekstil, ki je lahko zelo uporabno poslovno darilo. Logotip je tako lahko tudi učinkovito orodje za marketing in promocijo.

V podjetju Mega d.o.o. poskrbimo in uredimo tudi za tisk ali vezenje vašega logotipa ali reklamnega sporočila. Naši tiskarji in vezilci poskrbijo, da bo vaša podoba tudi na osebni varovalni opremi in promocijskem materialu popolna.